vin. dec. 13th, 2019

Guță s-a îndrăgostit! Din nou!

Nicolae Guță a suferit cât a suferit după Cristina, dar, de ceva vreme încoace, a reușit să depășească momentul și, mai mult decât atât, să o înlocuiască pe blondină cu o altă femeie de care, evident, este acum amorezat până peste cap.

Astfel, de ceva vreme încoace, Nicolae Guță nu o mai caută pe Cristina, blondina pe care o iubea până la cer și înapoi. Anul trecut. Dar, acum, suntem în 2017 și, așa cum i se potrivește manelistului, odată cu schimbarea anului a schimbat și… iubita.
Pentru că, de la începutul anului, cântărețul, spun sursele noastre, este implicat într-o nouă relație. E adevărat, tot cu o blondă, dar, de data aceasta, este vorba de o româncă care este stabilită, de ani buni, în Germania. Și care, așa cum era de așteptat, l-a ”agățat” pe manelist la unul dintre recitalurile pe care acesta l-a susținut în țara în care e ea stabilită. Iar ”combinația” a fost simplă, pentru că, spun sursele noastre, blondina cu pricina a dansat, pe melodiile manelistului, până când Guță a remarcat-o și i-a dat câteva dedicații. Iar de atunci, cei doi sunt mai mult împreună, cu atât mai mult cu cât manelistul a fost de-a dreptul încântat de cele văzute și simțite în compania domnișoarei. 

Așa că, de ceva vreme încoace, manelistul pare mai mult decât încântat să plece, cât mai des, peste hotare și, așa cum e de așteptat, destinația lui favorită este Germania, loc în care își trăiește a doua tinerețe alături de blondina pe care a cunoscut-o într-un club de manele. Cu atât mai mult cu cât, pare-se, noua lui iubită este mai înțelegătoare cu trecutul lui și, susțin sursele noastre, a reușit să îi cucerească și pe apropiații manelistului, aceștia acceptând-o cu mare drag în cercul lor.