Radio Manele Vechi Online Gratis:Radio Mynele Romania Download

Pentru ca cele mai frumoase manele vechi sa nu se piarda, proiectul Radio Mynele Romania readuce in atentia ascultatorilor melodii noi si vechi atent selectate, Hit-uri de Colectie insotite de cele mai frumose Dedi-Hituri Live.
 Radio Mynele Romania  online cele mai ascultate hituri, manele de colectie, de la cele mai vechi pana la cele mai noi manele. Acest post de radio online a fost creat din pasiune pentru ascultatori.
Downloadeaza din meniul site-ului butonul Asculta Live si invitati toti prietenii
Cunoastem ca exista multe radiouri online pe internet dar noi incercam sa ne diferentiem prin programele muzicale, dedicatiile si mesajele in legautra directa, prin  pasiunile, talentul si calitatile individuale ce ne fac sa fim mai aproape de ascultatori, de ceea ce le place si ceea ce doresc sa asculte la un post de radio online!
Suntem un Radio Online care se dedică 100% manelelor, playlistul nostru fiind atent selectat cu muzică nouă şi hituri vechi. Am creat acest radio din pasiune pentru toţi românii de pretutindeni de toate vârstele, nu punem limite,taxe pe dedicaţii sau altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *