DONATII – Radio Mynele este un radio care emite non stop din pasiune pentru fiecare ascultator de radio manele.

Nici un deejay sau animator din staful Radio Mynele nu castiga nici un salariu pe urma acestui post de radio online ,totul este facut din placere si pasiunea pentru radio, pentru voi ascultatorii fideli, cei care alaturi de noi ati trecut cu bine peste nenumarate obstacole si la bine dar si la rau!

Te-am ajutat sa treci peste momente de tristete si momente de bucurie cu muzica noastra! Radio Mynele a fost infiintat pentru toata lumea de pretutindeni, pentru cei plecati in stainatate, pentru cei carora le place muzica buna si de calitate iar alaturi de noi se simt mai aproape de casa si de cei dragi!

Impreuna cu voi cei care sunteti ascultatori de Radio Mynele vom incerca sa mentinem acest radio online la cel mai inalt nivel, la cele mai bune standarde ! Pentru acesta avem nevoie si de sustinerea voastra!

Daca doriti sa sprijiniti Radio Mynele o puteti face realizand o donatie prin paypal, in cel mai sigur mod la ora actuala. Cresterea numarului de vizitatori si ascultatori in ultimele luni a fost exploziva, si avem nevoie de ajutorul vostru ca sa o putem mentine asa. Costurile cu hosting-ul au crescut si ele la fel de repede, si din acest motiv apelam la voi, utilizatorii site-ului. Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita !

Cine poate face donatii : Absolut orice persoana atat de pe teritoriul Romaniei cat si din afara tarii

Ce suma poate fi donata : Orice suma poate fi donata (nu am stabilit o suma…am lasat la latitudinea fiecaruia sa depuna cat doreste)

Pentru ce donam acesti bani : Banii vor fi folositi strict pentru asigurarea unor conditii optime in ceea ce priveste receptionarea posturilor Radio Mynele Romania.

Cum se face o donatie : Daca aveti cont paypal ne puteti trimite la adresa noastra de paypall : radiomyneleofficial@gmail.com