Dezastru De Revelion! O Vilă De Lux, Distrusă De Tinerii Cazați În Noaptea Dintre Ani: „Pagubele Se Ridică La 20-30.000 De Euro”

Noaptea dintre ani ar fi trebuit să fie un eveniment special, marcat de voie bună și distracție, dar se pare că pentru unii nu a însemnat decât atât. Petrecerea nu s-a terminat deloc bine pentru proprietarii unei vile de lux din Capitală, care s-au ales cu pagube de zeci de mii de euro din partea celor pe care i-au cazat acolo.

Pensiune devastată de petrecăreți

O pensiune din Centrul Capitalei a fost distrusă de mai mulți petrecăreți care erau cazați acolo, conform Digi24. Proprietarii i-au găzduit acolo cu gândul că aceștia se vor distra în tihnă în noaptea dintre ani, dar se pare că s-au ales cu pagube de 20-30.000 de euro, după ce aceștia au distrus o mare parte din locuință.

 

Conform imaginilor oferite de cei de la Digi24, tinerii au spart pereții, ușile, au aruncat chiar și televizoarele pe geam, au pus la pământ frigiderul și au deteriorat piese de mobilier, iar costurile sunt exagerat de mari.

În ajunul Anului Nou, tinerii l-au sunat pe proprietar și i-au spus că își caută un loc unde să petreacă Revelionul, iar bărbatul a oferit locul spre închiriere, fără a se gândi la riscuri. Petrecăreții păreau la început oameni serioși, au fost liniștiți la început și nimeni nu se gândea că se va ajunge la așa ceva. După miezul nopții au acoperit camerele de luat vederi cu folie de aluminiu și de acolo a început calvarul.

 

Tinerii au fugit de la fața locului

Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au avut parte de o surpriză neplăcută: totul era distrus și nimeni nu se mai afla la locație. Proprietarii au încercat să îi găsească pe devastatori, dar nu a reușit să mai dea de ei.

“Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm.”, a declarat proprietarul.

Proprietarii intenționează să aducă la vilă o echipă care să facă un calcul exact am pagubelor. Reprezentanții Poliției Capitalei precizează, pentru Digi24, că Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere și căutați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *