FINALA MONDIALĂ BLAST PREMIER FĂRĂ PUBLIC

Evenimentul de închidere primul nivel din 2021 se va desfășura într-un studio din Copenhaga.

BLAST a anunțat că Finala Mondială de 1 milion de dolari, care va avea loc în perioada 14-19 decembrie, va avea loc la studioul organizatorului turneului de la Copenhaga, fără aglomerație, pe fondul înrăutățirii situației legate de pandemia COVID-19.

Știrea urmează încheierii turneului LAN anterior al BLAST, Finala de toamnă, care a culminat în Arena Regală din Copenhaga în fața a mii de fani weekendul trecut și l-a văzut pe Natus Vincere luând acasă trofeul.
Va fi o dezamăgire pentru fani să nu revadă unele dintre cele mai bune echipe într-o arenă cel puțin până în 2022, după ce în ultima lună a fost martorul revenirii lui Counter-Strike pe scene mari de două ori pentru prima dată în aproape doi ani, la PGL Major din Stockholm și la finala de toamnă BLAST Premier din Copenhaga.

Ca și Finala Mondială, următorul turneu de prim rang din calendar, IEM Winter, va avea loc cu ușile închise la Stockholm, Suedia.

Ca eveniment de închidere a anului, Finala Mondială va readuce la acțiune multe dintre cele mai bune echipe ale lumii, prezentând șapte dintre primele zece echipe actuale conform clasamentului HLTV.org, jucând pentru marele premiu de 500.000 de dolari:
Russia Natus Vincere
France Vitality
Europe G2
Russia Gambit
Denmark Heroic
Sweden NIP
Denmark Astralis
United States Liquid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *